Contact Us: gedrime@gmail.com
Call Us +45) 5282 1818
Stay connected:
Close
Veldsvej 3G Ørum, 8830 Tjele
+45) 5282 1818
gedrime@gmail.com
Mon - Fry 10:00 - 18:00
1:1 Healing session 60 min

Hver session med mig er anderledes, afhængigt af hvad du har brug for.
Sammen skaber vi et fantastisk rum, hvor mirakler opstår. De fleste mennesker, der kommer til mig til hjælp og / eller helbredelse, har sagt, at de oplevede en dyb, irreversibel forandring og føler, at deres liv er forbedret dramatisk til det bedre. en en-til-en session med mig kunne forvandle dit liv.

Bare kom, fortæl mig, hvordan du føler, og vi kan starte derfra. Jeg vil give dig arbejde at gøre, er du klar til det? Hvis du vil have noget at ændre i vores liv, skal du ændre noget. Jeg er her for at hjælpe. Hvis dit batteri er fladt, hjælper jeg dig med at genoplade det. Hvis der er noget brudt, vil vi ordne det. Jeg er her for at hjælpe dig med at få dig tilbage på sporet med dit liv og i kontakt med din indre visdom og personlige magt.

Der er ingen kur mod livet. Nogle gange er alt hvad du kan gøre, klare det, du har. Men nogle gange opstår der en dyb uigennemsigtig omdannelse. Jeg har med succes hjulpet folk med følgende problemer (og flere der ikke er angivet her): økonomi, smerter, følelsesmæssigt stress, osv.