Gedrimė Kušlienė PhD

Jeg hedder Gedrimė Kušlienė og jeg er RAB godkendt zoneterapeut. Mit speciale er stress, smerter og barnløshed behandling. Jeg tilbyder også laserterapi som behandling for en række problemer, herunder slidgigt, ryg- og nakkesmerter, muskelskader, hævelser og blodansamlinger, diabetiske fodsår og meget mere. Zoneterapi er effektiv til at behandle kroniske lidelser eller akutte sygdomme. I mine behandlinger kombinerer jeg ofte flere forskellige metoder i en unik sammenblanding for at opnå de bedste resultater.

Sundhed, velvære og balance – tre vigtige elementer for det velfungerende menneskes krop og sind. Gennem zoneterapi i klinikken opnås sundhed ved at lindre smerter, mens velvære opstår i takt med, at din krop afbalanceres gennem tryk og massage af zoner på dine fødder.

Zoneterapi har en unik evne til at styrke og helbrede kroppen som helhed, lige så vel som laserterapi hjælper kroppens naturlige helingsproces på vej.
Formålet med mine behandlinger er ikke alene at give dig en følelse af fysisk sundhed men også en sundhedsfornemmelse, der strækker sig til dit mentale jeg.

Jeg ser frem till at kunne hjælpe dig og din krop tilbage på rette spor.

Phone: (+45) 5282 1818
Email: info@gedrime.com

Gedrime er ét dejligt menneske, hvor man virkelig får en behagelig behandling tilpasset dine behov.

Marian

Gedrime er i særklasse, både som person og den måde hun hjælper én på.
Jeg har virkelig følt mig hjulpet hver gang, jeg er kommet for at få løst et problem. Jeg kan i den grad anbefale Gedrime, og jeg har ellers prøvet en del forskellige type behandlere. Topkarakter fra mig- kan på det varmeste anbefales.

Philip

Fantastisk omgang zoneterapi, af en meget sød og professionel behandler, der var grundig , og kom med gode forklaringer og vejledninger.

Søs Eva Nørskov Andersen
Mit specialtilbud

Du skylder dig selv i øjeblikket

Besøg en af vores flere sessioner af afslapning.