Gedrimė Kušlienė PhD

Jeg hedder Gedrimė Kušlienė og jeg er RAB godkendt zoneterapeut. Mit speciale er stress, smerter og barnløshed behandling. Jeg tilbyder også laserterapi som behandling for en række problemer, herunder slidgigt, ryg- og nakkesmerter, muskelskader, hævelser og blodansamlinger, diabetiske fodsår og meget mere. Zoneterapi er effektiv til at behandle kroniske lidelser eller akutte sygdomme. I mine behandlinger kombinerer jeg ofte flere forskellige metoder i en unik sammenblanding for at opnå de bedste resultater.

Sundhed, velvære og balance – tre vigtige elementer for det velfungerende menneskes krop og sind. Gennem zoneterapi i klinikken opnås sundhed ved at lindre smerter, mens velvære opstår i takt med, at din krop afbalanceres gennem tryk og massage af zoner på dine fødder.

Zoneterapi har en unik evne til at styrke og helbrede kroppen som helhed, lige så vel som laserterapi hjælper kroppens naturlige helingsproces på vej.
Formålet med mine behandlinger er ikke alene at give dig en følelse af fysisk sundhed men også en sundhedsfornemmelse, der strækker sig til dit mentale jeg.

Jeg ser frem till at kunne hjælpe dig og din krop tilbage på rette spor.

Phone: (+45) 5282 1818
Email: info@gedrime.com

Fantastisk omgang zoneterapi, af en meget sød og professionel behandler, der var grundig , og kom med gode forklaringer og vejledninger.

Søs Eva Nørskov Andersen
Jeg har været på udkig efter en person, der kunne levere en fantastisk massage. Du er helt fantastisk, ved at vide præcis, hvad jeg har brug for. Tak!
Karolis Bingelis
Tak så meget meget! Jeg havde smerter i nakken, højre skulder og tilbage i tre hele måneder. Jeg føler mig så meget bedre. Tak!!!
Mit specialtilbud

Du skylder dig selv i øjeblikket

Besøg en af vores flere sessioner af afslapning.