ZONETERAPI

Zoneterapi bruges både til at behandle akutte og kroniske sygdomme og til at fremme velvære. Zoneterapi bruges mod:

 • Kolik og fordøjelsesproblemer
 • Søvnbesvær
 • Stress
 • Kredsløbssygdomme
 • Allergi, astma og luftsvejslidelser
 • Hormonelle lidelser som uregelmæssig menstruation og PMS

Kombineret behandlinger

Jeg tilbyder kombineret behandlinger: zoneterapi, massage, healing, akupunktur, øre akupunktur, cupping, laser terapi, taping.

zoneterapi, healing, massage, laser, smerter, stress, gavekort, ørelys, klippekort, akupunktur, øre akupunktur, Hot stone massage

Øreakupunktur

/Akupunktur

Øreakupunktur og akupunktur bruges mod: Stress, Smerter, Fertilitet, Allergi, astma og luftsvejslidelser, Uregelmæssig menstruation, Kredsløbssygdomme, og m.m.

Laserterapi, Cupping og Taping

Laserterapi

Biostimulerende laserterapi giver energi til cellerne og accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces. Ved en behandling med laserakupunktur behandles kroppens akupunkturpunkter med laserlys i stedet for som ved den traditionelle akupunktur at udføre behandlingen med nåle. Brugen af laserakupunktur kan være en fordel ved behandling af børn og for patienter, der ikke bryder sig nåle.

Laserterapi og laserakupunktur bruges mod:

 • Smerter
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Inflammation
 • Sportsskader
 • Slidgigt
 • Diabetiske fodsår

Cupping

Behandlingen foregår ved, at en eller flere cupper bliver placeret på kroppen, for eksempel på ryggen, benene eller skuldrene. Det vakuum, som skabes i cupperne, virker som en dybdegående massage.

Taping

Denne metode stammer fra Japan og er meget udbredt i professionel sport. Kinesiotape forbedrer blodcirkulationen, reducerer smerter, forbedrer muskelfunktionen, bruges til at styrke led og så videre. Kinesiotape er permeabel for vand og sved, så de kan bæres i flere dage til flere uger.

Healing

Hver session med mig er anderledes, afhængigt af hvad du har brug for. Sammen skaber vi et fantastisk rum, hvor mirakler opstår. De fleste mennesker, der kommer til mig til hjælp og / eller helbredelse, har sagt, at de oplevede en dyb, irreversibel forandring og føler, at deres liv er forbedret dramatisk til det bedre. en en-til-en session med mig kunne forvandle dit liv.

Bare kom, fortæl mig, hvordan du føler, og vi kan starte derfra. Jeg vil give dig arbejde at gøre, er du klar til det? Hvis du vil have noget at ændre i vores liv, skal du ændre noget. Jeg er her for at hjælpe.

Hvis dit batteri er fladt, hjælper jeg dig med at genoplade det. Hvis der er noget brudt, vil vi ordne det. Jeg er her for at hjælpe dig med at få dig tilbage på sporet med dit liv og i kontakt med din indre visdom og personlige magt. Der er ingen kur mod livet.

Nogle gange er alt hvad du kan gøre, klare det, du har. Men nogle gange opstår der en dyb uigennemsigtig omdannelse. Jeg har med succes hjulpet folk med følgende problemer (og flere der ikke er angivet her): økonomi, smerter, følelsesmæssigt stress, osv.

ZONETERAPI

Zoneterapi bruges både til at behandle akutte og kroniske sygdomme og til at fremme velvære. Zoneterapi bruges mod: Kolik og fordøjelsesproblemer...

Afslappende behandling

Afslappende behandling der indeholder ansigtsbehandling (peeling, maske og massage), kropsmassage og zoneterapi. Jeg bruger SONYA SKIN CARE...