zoneterapi, healing, massage, laser, smerter, stress, gavekort, ørelys, klippekort, akupunktur, øre akupunktur, Hot stone massage

Zoneterapi

- Kolik og fordøjelsesproblemer
- Søvnbesvær
- Stress
- Kredsløbssygdomme
- Allergi, astma og luftsvejslidelser
- Hormonelle lidelser som uregelmæssig menstruation og PMS

Jeg tilbyder kombineret behandlinger: zoneterapi, massage, akupunktur, øre akupunktur, cupping, laser terapi, og taping.

Øreakupunktur/Akupunktur

Øreakupunktur og akupunktur bruges mod: Stress, Smerter, Fertilitet, Allergi, astma og luftsvejslidelser, Uregelmæssig menstruation, Kredsløbssygdomme, og m.m.

Laserterapi

Biostimulerende laserterapi giver energi til cellerne og accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces. Ved en behandling med laserakupunktur behandles kroppens akupunkturpunkter med laserlys i stedet for som ved den traditionelle akupunktur at udføre behandlingen med nåle. Brugen af laserakupunktur kan være en fordel ved behandling af børn og for patienter, der ikke bryder sig nåle.

Laserterapi og laserakupunktur bruges mod:
- Smerter
- Ryg- og nakkesmerter
- Inflammation
- Sportsskader
- Slidgigt
- Diabetiske fodsår

Cupping

Behandlingen foregår ved, at en eller flere cupper bliver placeret på kroppen, for eksempel på ryggen, benene eller skuldrene. Det vakuum, som skabes i cupperne, virker som en dybdegående massage.

Taping

Denne metode stammer fra Japan og er meget udbredt i professionel sport. Kinesiotape forbedrer blodcirkulationen, reducerer smerter, forbedrer muskelfunktionen, bruges til at styrke led og så videre. Kinesiotape er permeabel for vand og sved, så de kan bæres i flere dage til flere uger.