Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad jeg laver her og nu? Er jeg her bare for en mad, for en øl glas og hængende plasma op på væggen?

Hvad føler du, når du står op af sengen hver morgen? Glæden, lyst om at gøre noget interessant, en stor tilstrømning af energi, lykke eller fortvivlelse, træthed, fysisk eller åndelig smerte?

Hvad er dine mål for denne måned, året, fem år? Hvad har du lavede for et år siden, fem år eller ti år siden? Arbejder du bare for penge eller fordi det giver dig masse glæde, fylde? Du ved, at du realisere sig selv fuldt og er helt sikker på de rigtige valg.

Men hvad med dit helbred? Er din krop sund og stærk eller måske sender den signaler gennem smerter og sygdomme?  Hvis kroppen er syg og træt, betyder, at på den måde den gøre dig opmærksom på, at den virker ikke ok.

Hvordan må du så reagere til det? Det aner du heller ikke og derfor fodrer du kroppen periodisk med piller til at indfri smerter eller bare påfør enhver form for smøremiddel og fortsat ignorere den.

Og hvad så med et forhold til din ægtefælle, børn, forældre eller kolleger? Er forholder harmoniske og afbalanceret eller måske du engang ønsker ikke at tage hjem, fordi alt bliver det samme igen. Uhøflige og lukkede børn, vred og træt ægtefælle, forældre, der kræver konstant opmærksomhed.

Endelig, når du er alene, indser du, at næsten intet er tilbage ud af dig. Dine partiklerne er blevet spredt ud overalt: derhjemme, på arbejdet, hos kolleger, i kø ved kasse, ved trafikpropper, på et kedeligt arbejde, hos ulykkelige kolleger og venner. Du trøster alle sammen samt skifter masker efter præcis rollen, deler selv og der kommer et tidspunkt, hvor du forstår, at det er det. Livet gik ubemærket forbi, børnene voksede op og forældrene blev gamle, en mand er skaldet og du selv er bange for at klatre over på en vejemaskine…og du føler så, at der ikke er noget mening. Intet. Du kunne ikke finde den indtil videre.

Hvis du mangler hjælp på et af disse områder, skriv så og vi skal finde ud af det sammen.

Du behøver ikke står alene mere..

 

Kærligst Gedrime

 

www.centeroase.dk

https://www.facebook.com/centeroase.dk/

 

Tilmeld dig nyhedsbrev og få de nye informationer om traditionel kinesisk medicin, healing, osv.

https://www.subscribepage.com/centeroase