Holdningen deformeres gradvist, så det er meget vigtigt at overvåge, hvordan barnet står eller sidder, og justere straks, hvis holdningen ser ud til at være fejlbehæftet. Hvis barnets holdning korrigeres ikke, der på langt sigt udvikles rygmarvs deformiteter, hvilket kan føre til vitale systemer i kroppen – fordøjelse, blodcirkulation – utilstrækkelighed.

Dårlig kropsholdning kan forårsage ryg, ben og hovedpine for et barn. Det er en fejltagelse at antage, at problemet med dårlig kropsholdning vil løse sig selv. En tidlig diagnose af dårlig kropsholdning giver en mulighed for at opnå bedre resultater i korrigering af situationen.

Der er en masse forskellige metoder for at korrigere dårlig kropsholdning. En af dem er kinesiotape metoden. Kinesiotape er permeabel for vand og sved, så de kan bæres i flere dage til flere uger. Denne metode stammer fra Japan og er meget udbredt i professionel sport. Kinesiotape forbedrer blodcirkulationen, reducerer smerter, forbedrer muskelfunktionen, bruges til at styrke led og så videre.

Kærligst Gedrime

www.centeroase.dk

https://www.facebook.com/centeroase.dk/

Tilmeld dig nyhedsbrev og få de nye informationer om traditionel kinesisk medicin, healing, osv.

https://www.subscribepage.com/centeroase